Akcie vhodné na predaj Príloha - Kukučka, J.
Základná charakteristika spoločnosti Harmanecké papierne, a.s. Harmanec. Privatizácia spoločnosti. Výrobný program. Export. Výrobný plán do roku 1998. Očakávaný vývoj v papierenskom priemysle. Porovnanie spotreby papiera v krajinách východnej a západnej Európy. Investície do ekológie a modernizácie strojov. Základné finančné a ekonomické ukazovatele. Trhová kapitalizácia akcií. Štruktúra vlastníkov spoločnosti. Obratovosť - splatenie pohľadávok, záväzkov a doba obratu zásob v r. 1993 - 1996. SWOT analýza.