Dobrá portfóliová investícia Príloha - Kukučka, J.
Základná charakteristika spoločnosti Grafobal, a.s. Skalica. Obchodná stratégia firmy. Zaujímavé investičné projekty v Česku a Litve. Základné ekonomické ukazovatele v r. 1993 - 1997. SWOT analýza. Ekonomická situácia spoločnosti. Finančné ukazovatele spoločnosti. Vývoj ukazovateľov livkidity. Odporúčania pre malých akcionárov. Štruktúra vlastníkov akcií k 31.12.1996.