Začiarovaná identita - Šimonovičová, Alžbeta
Výhody využitia čiarového kódu. Počet užívateľov čiarových kódov v SR. Informácie, ktoré obsahuje kód. Rozhovor s riaditeľom EAN Slovakia Ing. M. Štaffenom o certifikácii tlačiarní pre čiarové kódy, poradenských službách spoločnosti EAN Slovakia. Využitie čiarových kódov v zahraničí. Pripravovaný projekt EDIFACT - elektronická výmena dokumentov pre transport, administratívu a služby. Vývoj a činnosť medzinárodnej organizácie výrobcov a distributérov tovaru EAN International. Zakladajúci členovia združenia EAN Slovakia, vznik združenia a jeho činnosť.