Nábytok a bývanie
Z obsahu prílohy: Vývoj nábytkárskych veľtrhov na výstavisku Agrokomplex v Nitre potvrdil ich opodstatnenosť. Prieskum TRENDU naznačuje priaznivejší vývoj v spoločnostiach pôsobiacich v slovenskom nábytkárskom priemysle. Slovenský nábytok si nachádza cestu i do Česka. Stavebné sporenie zatiaľ ako sám vojak v poli.