Akcie Ozety špekulatívne držať Príloha - Kukučka, J.
Základná charakteristika spoločnosti Ozeta, a.s. Trenčín. Ekonomická a finančná analýza. Exportné trhy. SWOT analýza. Štruktúra akcionárov Ozeta. Trhová kapitalizácia akcií.