Výstavy třetího tisíciletí - Růžička, Vlastimil
Rozhovor s Rudolfom Otom, riaditeľom brnenskej firmy Expo Line a pražskej Asociácie výstavníckych firiem v Českej republike (AVF). Perspektívy výstavníctva. Nové prístupy. Medzinárodný kongres Medzinárodnej únie veľtrhov (VFI), ktorá sa bude konať v Prahe. Význam medzinárodných konferencií o výstavníctve.