Logistika v manažmente výroby - Viestová, Kristína
Recenzia publikácie: STERN, Juraj: Logistika v manažmente výroby.(Bratislava: Ekonóm 1996. 101 s.). Obsah monografie je rozdelený do siedmich kapitol: Základné pojmy logistiky, Podniková logistika, Súčasný stav logistiky, Postavenie logistiky v reprodukčnom procese, Logistické systémy a ich postavenie v podniku, Logistika v manažmente výroby, Stav a faktory úspešnosti logistiky.