Sociálne partnerstvo a jeho aktéri v Čechách a na Slovensku - Čambáliková, Monika
Historický rámec vývoja vzťahov sociálneho partnerstva v ČR a SR. Formovanie vzťahov sociálneho partnerstva po r. 1989 - spoločensko-politické a legislatívne predpoklady. Sociálno-ekonomický rámec utvárania vzťahov sociálneho partnerstva.