Kontrola kvality anketárskej práce pri prieskumoch verejnej mienky - Budická, Z.
Kontrola prieskumu verejnej mienky, ktorú uskutočňuje Ústav verejnej mienky pri Štatistickom úrade SR. Systém práce s anketármi. Budovanie a organizácia anketárskej siete. Príprava anketárov na prácu v teréne. Kontrola práce anketárov. Kontrola a analýza dotazníkov, štandardizovaných rozhovorov, záznamových hárkov s otázkami pre respondenta a anketára.