Perspektivy holandské statistiky - Abrahams, A.
Vývoj holandského štatistického systému. Princípy systému. Orgány pre štatistiku. Integrácia štatistického systému. Úlohy Ústredného štatistického úradu a jeho rozpočet. Systém zmluvného riadenia. Plán podnikania Ústredného štatistického úradu.