Prezentace statistických informací v elektronické formě - Petrikovits, Ebbo
Vytváranie a šírenie štatistických informácií Českým štatistickým úradom. Publikačný systém ČSÚ. Verejný informačný systém a využitie v databázovej forme. Obsah koncepcie verejného informačného systému.