Nová projekcia vývoja obyvateľstva Slovenskej republiky do roku 2015 - Olexa, Milan
Charakteristika "Projekcie vývoja obyvateľstva do roku 2015", ktorú zostavil Štatistický úrad SR v spolupráci s INFOSTAT-om. Vybrané ukazovatele demografického vývoja na Slovensku v r. 1970 - 1995. Nízky a vysoký variant projekcie. Metodika prognóz vývoja obyvateľstva. Výsledky projekcie vývoja obyvateľstva od r. 1996 - 2015 (novonarodení, zomrelí, prírastok obyvateľstva, štruktúra obyvateľstva podľa vekových skupín, vývoj počtu obyvateľstva).