Na ceste od industriálnej k informačnej spoločnosti. 2 - Ďurkovič, H.
Pokračovanie analýzy vývoja našej spoločnosti. Automatizácia, pružné výrobné systémy a robotizácia. Zásady charakterizujúce industriálnu spoločnosť. Celosvetový zákazník. Možnosti vzniku novej vývojovej etapy - informačnej spoločnosti.