Možný prístup k politike národnej bezpečnosti - Tarasovič, Vladimír
Prvky politiky národnej bezpečnosti a vzťahy medzi nimi. Analýza globálnej a regionálnej situácie krajiny. Analýza národných záujmov, základných cieľov, národnej stratégie a stratégie národnej bezpečnosti. Analýza rizík, analýza nástrojov. Národná obranná stratégia.