Význam decentralizácie v ekonomike - Baránik, Michal
Deľba moci a jej rozdelenie v priestore v demokratickej spoločnosti. Dôvody podpory regionálnej decentralizácie. Demokratický vplyv zamestnancov v hospodárskej praxi. Výhody rokovaní medzi sociálnymi partnermi. Princíp kooperatívnosti.