Niektoré problémy nerovnováhy slovenskej ekonomiky a jej súvislosti s transformáciou systému - Prachár, Ivan
Súvislosti medzi ekonomickou nerovnováhou a zmenou hospodárskeho systému. Prechod k trhovým cenám a s tým spojená súčasná situácia slovenskej ekonomiky. Základné informácie o hospodárení v trhovej ekonomike - nákladová rentabilita a miera zisku. Analýza závislosti výrobných odvetví od cudzích zdrojov. Produktivita slovenskej ekonomiky.