Nezastupiteľnosť personalistiky - Lônčík, M.
Prezident Poštovej banky Ing. Milan Lônčik o súčasnom stave a budúcnosti personálnej práce. Konferencia Personálny manažment a riadenie firmy, ktorú pripravilo Združenie pre riadenie a rozvoj ľudských zdrojov na 9. a 10. 4. 1997 v Trenčianskych Tepliciach.