Slovenské telekomunikácie sa snažia o zmenu štruktúry ľudských zdrojov bez veľkých sociálnych následkov - Šalgovičová, Jana
Slovenské telekomunikácie, š.p. Bratislava (ST) - proces zmien z podniku technického typu na spoločnosť poskytujúcu verejnosti telekomunikačné a informačné služby (prechod na zákaznícku orientáciu). Zavádzanie novej, digitálnej telekomunikačnej technológie. Potreba vypracovania novej stratégie zamestnanosti. Prístup ST k zákazníkom.