Slovenský zamestnávateľ - Bruckmayer, F.
Z obsahu prílohy: Podnikateľská informačná klíma. Plastika - jubilant v optimálnom veku. Družstevníctvo na prelome tisícročia. Slovenský zväz výrobných družstiev.