Zodpovednosť za rozvoj ľudí - Kalaš, D.
Postupná premena tradičnej roly personálneho manažéra. Zmeny v metódach personálneho manažmentu. Špeciálne útvary riadenia ľudských zdrojov. Rozdelenie schopností na odborné kvalifikácie a tzv. mäkké schopnosti.