Changes in Wage Structure and Differences in Determinants of Earnings: in 1984 and 1992 in Czech and Slovak Republics - Saková, Z.
Analýza zmien vo finančnom ohodnotení pracovníkov podľa pohlavia, veku, vzdelania a pracovných schopností. Vývoj zárobkovej štruktúry po r. 1989. Analýza štruktúrnej zmeny zárobkov medzi dvoma časovými intervalmi (1984-1992) a dvoma regiónmi (ČR, SR).