Koncepcia ceny práce. 2
Pokračovanie z č. 1-2/1997 - 5 tabuliek zo zdrojov ŠÚ SR a OECD: Vývoj produktivity práce z hrubého domáceho produktu (HDP) a vývoj nominálnej a reálnej mzdy. Vývoj nominálnej a reálnej mzdy a životných nákladov v SR za obdobie 1989-1995. Porovnanie vývoja niektorých ekonomických ukazovateľov za r. 1995 vo vybraných štátoch. Porovnanie niektorých ekonomických ukazovateľov za r. 1994 vo vybraných štátoch. Porovnanie vývoja nominálnej a reálnej mzdy v podnikateľskej a nepodnikateľskej sfére od r. 1989.