Realizačný projekt koncepcie ceny práce
Vláda SR uznesením č. 43 zo 14. 1. 1997 schválila Realizačný projekt Koncepcie ceny práce a uložila členom vlády a vedúcim ostatných ústredných orgánov štátnej správy zabezpečiť plnenie úloh vyplývajúcich z tohto Projektu. Úplné znenie Projektu. Jednotlivé kapitoly: Cena práce. Zmluvný princíp odmeňovania. Minimálna mzda a minimálne mzdové tarify. Mzdy a ich vývoj. Budovanie komplexného informačného systému o cene práce.