Cestovné náhrady v praxi - Fekete, Imrich
Komentár k zákonu č.119/1992 Zb. v znení zákonov č.53/1996 Z.z. a č. 33/1996 Z.z. o cestovných náhradách. Definovanie pojmov pracovná cesta a iná zmena miesta výkonu práve. Osoby, ktoré nezahŕňa zákon o cestovných náhradách. Vymedzenie pravidelného pracoviska. Náhrada cestovných výdavkov. Dôvodová správa.