K zákonu o sociálnom fonde
Odborný komentár NR SR č.152/1994 Z.z. o sociálnom fonde a o zmene a doplnení zákonom č.286/1992 Zb. a o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov zákona NR SR č.280/1995 Z.z. a zákona NR SR č.375/1996 Z.z. Návrh zásad pre tvorbu a použitie prostriedkov sociálneho fondu.