Komentár k zákonu NR SR č.387/1996 Z.z. o zamestnanosti. 1 - Janušová, Mária
Komentár k jednotlivým ustanoveniam zákona NR SR č.387/1996 Z.z. o zamestnanosti. Politika zamestnanosti. Pôsobnosť orgánov práce pri zabezpečovaní politiky trhu práce. Účastníci právnych vzťahov. Právo na zamestnanie. Evidencie vedené Národným úradom práce.