Štruktúra trhu práce v SR na sklonku roku 1996
Štruktúra trhu pracovnej sily v SR vo štvrtom štvrťroku 1996 podľa údajov Štatistického úradu SR. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR. Vývoj reálnej mesačnej mzdy v obchode SR. Miera nezamestnanosti podľa vekových skupín. Vývoj maloobchodného predaja. Vývoj podielu súkromného sektora na maloobchodnom predaji.