Hodnotenie sociálnej situácie obyvateľstva v 1. polroku r. 1996 z aspektu štatistickej údajovej základne MPSVR Slovenskej republiky. 1 - Krížková, Elena
Vývoj sociálnej oblasti v 1. polroku 1996. Priemerná doba evidencie uchádzačov o zamestnanie. Zamestnanosť a zdroje pracovných síl. Vývoj mzdovej náročnosti produkcie a pracovných príjmov. Vývoj nezamestnanosti. Štruktúra nezamestnaných podľa vzdelania, pohlavia, rodiného stavu. Skupiny nezamestnaných, ktorým sa venuje zvýšená starostlivosť pri sprostredkovávaní zamestnania.