Hodnotenie sociálnej situácie obyvateľstva v 1. polroku r. 1996 z aspektu štatistickej údajovej základne MPSVR SR. 2 - Krížková, Elena
Pokračovanie článku z č. 1/1997 o sociálnej situácii obyvateľstva v 1. polroku 1996. Štatistika nezamestnaných podľa doby trvania nezamestnanosti. Hmotné zabezpečenie uchádzačov o zamestnanie. Aktívna politika úradov práce. Sociálne zabezpečenie v nezamestnanosti. Sociálna starostlivosť o rodiny s deťmi, zdravotne postihnutých a starých občanov.