Nezamestnanosť je celosvetovým problémom. 1 - Rievajová, Eva
Problémy nezamestnanosti v globálnych súvislostiach. Problematika nezamestnanosti a voľných pracovných miest v krajinách Európskej únie po summite v Kodani v júni 1993. Hrozba dlhodobej nezamestnanosti. Tvorba nových pracovných miest.