Nezamestnanosť v Slovenskej republike - jej vývoj a špecifiká - Rievajová, Eva
Nezamestnanosť - sociálno-ekonomický jav spojený s existenciou trhu. Vývoj nezamestnanosti v SR od r. 1990. Vývoj počtu uchádzačov o zamestnanie a miery nezamestnanosti v SR. Štruktúra evidovaných uchádzačov o zamestnanie (pohlavie, vek, vzdelanostná štruktúra). Nezamestnanosť absolventov škôl. Koncepcia politiky zamestnanosti (1996).