Štruktúra dlhodobo nezamestnaných v SR - Rievajová, Eva
Štatistika nezamestnaných na Slovensku v r. 1994 - 1995. Štruktúra nezamestnaných podľa pohlavia, veku, rodinného stavu, vzdelania a prechádzajúceho zamestnania. Príčina nezamestnanosti žien. Nezamestnanosť podľa dĺžky trvania a veku v priemere za r. 1995 v perc. Vývoj nezamestnanosti podľa doby trvania a vzdelania v štvrtom štvrťroku r. 1993, 1994, 1995. Počet uchádzačov o zamestnanie z absolventov vysokých škôl podľa doby evidencie v r. 1994 - 1995. Doba evidencie uchádzačov o zamestnanie podľa ich predchádzajúceho zamestnania. Dlhodobo nezamestnaní podľa veku a územia.