Bude Slovenská republika len objektom globalizácie? - Sršňová, Jana
Globalizácia podniku. Hlavné prekážky globalizácie. Vývojové fázy internacionalizácie podniku na multinacionálny podnik. Pojem multinacionálny podnik. Väčšina slovenských podnikov má charakter národných podnikov. Pôsobenie multinacionálnych podnikov na Slovensku.