Finefekt Príloha Hospodárskych novín - Hudek, Ľudovít
Z obsahu prílohy: Dresdner Bank zintenzívňuje pôsobenie. Slovenská kreditná banka za vlaňajšok so ziskom. Slovnaft pokračuje v dobrej tradícii. Creditanstalt po fúzii. Banková Európa sa stretne v Londýne. Lokality s inštalovaným bankomatom Všeobecnej úverovej banky, a.s.