Fiskální a monetární aspekty integrace ČR s EU - Horčicová, M.
Integrácia ČR do Európskej únie a úloha fiškálnej a monetárnej politiky v jednotlivých etapách. Predvstupná etapa. Otázky týkajúce sa objemu a štruktúry verejných výdavkov. Štruktúra verejných výdavkov. Príjmová stránka verejných rozpočtov. Verejný dlh a jeho financovanie. Etapa vstupu do Európskej únie a identifikácia fiškálnych a monetárnych aspektov spojených s plnou integráciou.