Fond na podporu zahraničného obchodu - Bartl, J.
Príprava a realizácia významnej legislatívnej normy, akou je zákon NR SR o Fonde na podporu zahraničného obchodu. Odvodenie hlavného zámeru zákona. Úplné znenie zákona NR SR č. 379/1996 Z. z. o Fonde na podporu zahraničného obchodu s výkladom.