Monetární a fiskální politika - vliv na hrubý domácí produkt Empirická analýza - Izák, Vratislav
Dynamika peňažnej zásoby a požiadavky verejného sektora na úvery. Dynamika HDP, výdavkov štátneho rozpočtu a peňažnej zásoby. Príčinné vzťahy medzi HDP, rozpočtovými výdavkami a peniazmi (Grangerova kauzalita).