Praktické zkušenosti města Plzně s využitím dluhové služby - Vítová, T.
Vývoj príjmov rozpočtu mesta Plzne od r. 1993 a jeho predikcia. Skúsenosti z emisie komunálnych obligácií. Súčasná zadlženosť mesta Plzne. Skúsenosti pri získavaní dlhodobých úverov od bankového ústavu.