Ako vyplniť priznanie k dani z príjmov právnických osôb - Luknárová, D.
Povinnosť podania daňového priznania. Druhy daňových priznaní. Konštrukcia daňového priznania. Odpisovanie drobného hmotného investičného majetku. Tvorba a čerpanie rezerv. Príspevky a výdavky právnických osôb. Uplatnenie sadzby dane z príjmov v polovičnej výške. Príklad k vyplneniu daňového priznania. Príklad výpočtu dane z príjmov fyzických osôb.