Analýza dopadov zavedenia dane z pridanej hodnoty na ekonomiku Slovenskej republiky - Borodovčák, Michal
Analýza uplynulého trojročného obdobia uplatňovania daňovej reformy na Slovensku uskutočnenej po 1. 1. 1993. Dopad zavedenia dane z pridanej hodnoty na jej platiteľov. Dopady zavedenia DPH na konečných spotrebiteľov. Dopady zavedenia DPH na vývoj príjmov štátneho rozpočtu.