Daň z pridanej hodnoty Úplné znenie zákona - Kralovičová, A.
Úplné znenie zákona NR SR č. 289/1995 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení zákona č. 200/1996 Z. z. a zákona č. 386/1996 Z. z. s výkladom. Prílohy: Zoznam tovarov a služieb podliehajúcich sadzbe dane 6 perc. Zoznam tovarov, ktoré sa pevne zabudovávajú ako súčasť stavby a ktoré podliehajú sadzbe dane 23 perc.