Daňové priznanie 1997
Z obsahu prílohy: Priznanie k dani fyzických osôb za rok 1996. Rozsah daňovej povinnosti. Postup pri vyplňovaní daňového priznania. Vyplnenie tabuliek pomocných vývpočtov. Doklady podnikateľa a ich náležitosti.