Daňové priznanie za rok 1996. 2 - Faiglová, Svetlana
Príklad výpočtu daňového priznania, keď si daňovník uplatňuje zníženie základu dane z príjmov z podnikania. Postup pri vypĺňaní daňového priznania. Výpočet základu dane.