Daňový systém, jeho "spravedlnost" a možnosti ekonomického růstu - Schneider, O.
Faktory znemožňujúce dlhodobejšie rozhodovanie daňových poplatníkov. Analýza stavu daňovej legislatívy v ČR a jeho hlavné nedostatky. Nedostatky daňových odhadov Ministerstva financií. Pomer daní k celkovým príjmom. Úpravy daňovej legislatívy v ČR. Úloha daňovej sústavy v ekonomike.