Iba Švajčiarsko bez dane Príloha - Carish, R.
Dane z kapitálových ziskov vo svete. Švajčiarsko a USA bez dane. Diskusia o úplnom odstránení dane. Dane z kapitálových ziskov v Belgicku, Dánsku, Veľkej Británii, Francúzsku, Holandsku, Luxembursku, Nemecku, Nórsku, Rakúsku, Španielsku, Portugalsku, Švédsku, Taliansku, USA a Japonsku.