K novele zákona č.78/1992 Zb. daňových poradcoch a Slovenskej komore daňových poradcov - Oberhauser, Ján Artur
Zmeny vyplývajúce z novely zákona č.78/1992 Zb. v znení zákonov č.249/1994 Z.z., č.101/1995 Z.z. a č.378/1996 Z.z. o daňových poradcoch a slovenskej komore daňových poradcov. Predpoklady pre vykonávanie činnosti daňového poradcu a asistenta daňového poradcu.