Komentujeme novelu zákona NR SR o dani z pridanej hodnoty - Minársky, Ján
Komentár k novele zákona o dani z pridanej hodnoty č.289/1995 Z.z. a č.386/1996 Z.z. o štátnom rozpočte. Zdaniteľné a nezdaniteľné činnosti podľa novely zákona. Zoznam tovarov, ktoré sa zabudovávajú ako súčasť stavby a podliehajú sadzbe dane 23 perc.