Preddavky na daň z príjmov fyzických osôb na rok 1997 - Piršelová, Dagmar
Platenie preddavkov na daň z príjmov fyzických osôb. Daň k úhrade a daňová povinnosť. Príjmy oslobodené od dane. Penále z dlžnej sumy.