K pojetí veřejného sektoru a podmínkám jeho efektivnosti - Strecková, Yvonne
Principiálne otázky existencie a funkcie verejného sektora. Kategória štátu a jeho ekonomická a sociálna funkcia. Zdrojový charakter verejného sektora. Teórie sociálneho štátu. Podmienky efektívnosti verejného sektora. Voľba verejná.