Banky a finanční trhy ve Vietnamu - Stanzelová, M.
Hospodárske reformy vo Vietname od r. 1986. Bankový sektor - štyri štátne banky, obchodné banky a pobočky zahraničných bánk. Prekážky v transformácii bankového sektora. Reforma štátnych podnikov ako predpoklad stability a rozvoja bankového sektora.